Фирма БУЛ АРТ е създадена в Габрово през 1997 г. като в самото начало на своята дейност работи в областта на проектирането, дизайна и производството на луксозни трапезарни маси и столове за бита, обзавеждане на ресторанти, кафенета и т.н. Всички изделия по това време без изключение са авторски разработки на фабриката.

       Участвали сме е в много български изложения за мебели, както и на панаира в Солун FURNIDEC. Продукцията на фирмата бе представена на панаира в Кьолн през 2003 г. Изнасяли сме мебели за Гърция, Черна гора, Белгия, Швейцария и др.      От 2010 година фирмата постепенно се преориентира и специализира в производството на всички видове корпусна мебел – кухни, спални, гардероби, портманта, ламперии и т.н. по индивидуални проекти. Имаме дългогодишен опит в обзавеждането както на частни домове, така и на обществени сгради, хотели и заведения.Част от проектите са дело на външни проектанти, дизайнери и архитекти, но в по-голяма степен са авторски разработки на фирмата. Предлагаме както изработка на отделни мебелни елементи и модули, така и цялостно обзавеждане на интериори от проекта до монтажа.

       Това на което държим през всички тези години е високия професионализъм в изпълнението, качествените материали и обков и най-вече стремежа към визуално съвършенство. Консултираме клиента през целия процес на проектиране и изработка и по този начин се стараем да постигнем максимална удовлетвореност. Произвежданите от нас мебели могат да бъдат както с класически и рустикален дизайн, така и с ултрамодерна изчистена линия. Работим само с доказани във времето производители и доставчици на материали и консумативи, без компромиси в качеството.

       В заключение можем да кажем, че се стремим към постоянно самоусъвършенстване за да покривме все по-високите изисквания и стандарти на клиентите ни!